×

"ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΚΡΟΥΠ
ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΩΝ"
- ΣΠ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Α.Ε -
- Κ & Μ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΙΚΕ -

Σπ. Μαυρομμάτης Α.Ε. – Κ. & Μ. Μαυρομμάτη ΙΚΕ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία λειτούργησε με την μορφή ατομικής επιχείρησης και Ο.Ε. Απο τις 2/1/1984 έως και το 1985 και από το 1986 έως και σήμερα λειτουργεί με την μορφή της Α.Ε. και υπό την επωνυμία που έχει ως και σήμερα “ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΑΕ – Κ & Μ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ ΙΚΕ”, αποτελείται από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο του S/M – ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ – CASH & CARRY – MINI MARKETS – ΚΛΠ.

Από τότε μέχρι και σήμερα η εταιρεία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών και την εκτίμηση των προμηθευτριών εταιρειών που συνεργάζεται.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στα Χανιά, στην περιοχή της Πελεκαπίνας επί της νέας εθνικής οδού Χανίων – Ρεθύμνου. Σε σύγχρονο, ιδιόκτητο κτήριο έκτασης 1.250 τμ, βιομηχανικής κατασκευής, με σεβασμό στο περιβάλλον, διαθέτουν χώρο γραφείων και αποθηκευτικό χώρο καθώς και σύγχρονο σύστημα μηχανογράφησης και σύνδεσης του αποθηκευτικού χώρου με barcode. Η εταιρία είναι οργανωμένη κάτω από ένα δίκτυο πλήρους μηχανογράφησης σε όλους του τομείς εργασίας. Η διακίνηση (εισαγωγές-εξαγωγές) στην αποθήκη υποστηρίζεται από ασύρματα τερματικά ανάγνωσης barcode τα οποία στέλνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την τιμολόγηση των εμπορευμάτων καθώς και την διαχείριση των δρομολογίων αποστολής τους, προς τους πελάτες.

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω οργάνωσης είναι η προσφορά υπηρεσιών σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη απαίτηση κάθε συνεργάτη της (προμηθευτή – πελάτη κλπ.), αφού στον χώρο που δραστηριοποιείται οι ανάγκες για στατιστικά στοιχεία και πληροφορίες είναι πολύ αυξημένες και επιβεβλημένες (υπηρεσίες logistics). Για τους λόγους αυτούς η εταιρία αναδιοργάνωσε και αναβάθμισε το υφιστάμενο πληροφοριακό σύστημα με την εγκατάσταση του νέου ERP λογισμικού της Delphinet , SMART στο οποίο ενσωμάτωσε ειδικό λογισμικό διαχείρισης αποθήκης ( WMS ) και παρακολούθησης πελατών ( CRM ). Τέλος η εταιρία διαθέτει επίσης χώρους γραφείων και έκθεσης για τους συνεργάτες της με πλήρη γραμματειακή υποστήριξη και τηλεφωνικό κέντρο.

ΣΤΟΧΟΙ

  • Nα παράσχει στις συνεργαζόμενες εταιρίες υπηρεσίες logistics.
  • Να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις υπηρεσίες που προσφέρει τόσο στους πελάτες όσο και στις προμηθεύτριες εταιρίες που συνεργάζεται, καθώς και να καλύψει όλα τα σημεία πώλησης των περιοχών ευθύνης της.
  • Να βελτιώσει την οργάνωση της στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, αλλά και στην ποιότητα του προσωπικού της ώστε να αυξήσει την δυνατότητα να ανταποκριθεί στις όλο και περισσότερες απαιτήσεις και προδιαγραφές ποιότητας. Για το λόγο
    αυτό από τον Ιούλιο του 2007 απέκτησε πιστοποίηση ISO 9001:2000 και HACCP 22000:2005 από την EUROCERT HELLAS. Να πολλαπλασιάσει και να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό της ώστε να αυξήσει την ικανότητα ανταπόκρισης της και σε άλλες δραστηριότητες
    του (π.χ. προϊόντα ψυγείου).
  • Να πραγματοποιήσει ακόμη μεγαλύτερες εισαγωγές ώστε να επιτύχει καλύτερες τιμές διάθεσης των προϊόντων στην “αγορά”. Να συνεργαστεί με επιχειρήσεις των γειτονικών χωρών ώστε να εισάγει και να εξάγει προϊόντα.
  • Να μεγιστοποιήσει τα οικονομικά της αποτελέσματα μέσω αύξησης του κύκλου εργασιών της.

Οι προβλέψεις για την εξέλιξη του κλάδου των διανομών – ειδικών συνεργατών είναι θετικές, αφού οι εταιρίες στα πλαίσια της καλύτερης διάθεσης των προϊόντων τους στην “αγορά” αλλά και στην επικέντρωση τους στους τομείς έρευνας και παραγωγής,
θα προχωρήσουν στα επόμενα χρόνια στην ανάθεση των πωλήσεων – προωθήσεων σε εταιρίες διανομών που θα έχουν εξειδικευτεί στον τομέα αυτό και θα έχουν επιτύχει χαμηλό κόστος διάθεσης – λειτουργίας, σε σχέση με τις ίδιες, τις εταιρίες παραγωγής
προϊόντων, αφού θα έχουν προς διάθεση πολλά είδη προϊόντων με αποτέλεσμα τον επιμερισμό του κόστους.

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Σπ. Μαυρομμάτης Α.Ε. – Κ. & Μ. Μαυρομμάτη ΙΚΕ

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Αντιπροσώπευση των εταιρειών εσωτερικού και του εξωτερικού και διάθεση των προϊόντων τους στην ευρύτερη αγορά των S/M στην Δυτική Κρήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπ. Μαυρομμάτης Α.Ε. – Κ. & Μ. Μαυρομμάτη ΙΚΕ

EXVAN ΔΙΑΝΟΜΕΣ

Οι ex van διανομές αποτελούν μια πολιτική η οποία έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις λειτουργίας. Στόχος μας είναι τα προϊόντα να φτάνουν έγκαιρα στον προορισμό τους, με αναλλοίωτη ποιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπ. Μαυρομμάτης Α.Ε. – Κ. & Μ. Μαυρομμάτη ΙΚΕ

LOGISTICS

Με νέες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Logistics η ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Α.Ε. αναδείχθηκε τα τελευταία χρόνια σε μία από τις δυναμικότερες εταιρείες διανομών στην Κρήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σπ. Μαυρομμάτης Α.Ε. – Κ. & Μ. Μαυρομμάτη ΙΚΕ

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εταιρεία έχει επίσης στην κατοχή της δύο ξενοδοχεία στη περιοχή της Αγ. Μαρίνας των Χανίων, δυναμικότητας 220 κλινών, υπό την επωνυμία Elotis Suites και Minos Village, καθώς και το Myrion Beach Resort & Spa.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΣΠΑ banner